Uri-Comfort

Gabungan kranberi (Cran-max®) dan probiotik untuk jangkitan saluran kencing dan jangkitan yis

Kesan keselesaan pesat jangkitan saluran kencing dan jangkitan yis

Uri-Comfort menggabungkan kranberi dan probiotik untuk saluran kencing dan kesihatan peribadi wanita. Pembentukan inovatif ini berfungsi dengan mengurangkan lekatan E. coli dan menghalang pertumbuhan bakteria dalam saluran kencing kita. Ia adalah 100% semulajadi, bertindak cepat dalam beberapa hari sahaja dan sangat mudah digunakan kerana hanya satu sachet untuk mencairkan air.

Beli Dalam Talian Stokis

Bermula dari $20.90

Kelebihan Uri-Comfort

Z

Terbukti secara saintifik

Ekstrak kranberi Cran-Max®-klinikal terbukti

Z

Dipatenkan

Cran-Max® mempunyai sistem penyampaian Bio-Shield® yang dipatenkan

Z

Peningkatan

Meningkatkan dan mengekalkan kesihatan saluran kencing dan bukan hanya melegakan gejala

Z

Formula Baru

48mg PAC digabungkan dengan 6 probiotik

Z

100% Semula Jadi

100% semula jadi tanpa natrium ditambah, gula atau pemanis buatan.

Z

Tindakan pantas

Tindakan pantas dalam beberapa hari

Z

Terbukti secara saintifik

Ekstrak kranberi Cran-Max®-klinikal terbukti

Z

Dipatenkan

Cran-Max® mempunyai sistem penyampaian Bio-Shield® yang dipatenkan

Z

Peningkatan

Meningkatkan dan mengekalkan kesihatan saluran kencing dan bukan hanya melegakan gejala

Z

Formula Baru

48mg PAC digabungkan dengan 6 probiotik

Z

100% Semula Jadi

100% semula jadi tanpa natrium ditambah, gula atau pemanis buatan.

Z

Tindakan pantas

Tindakan pantas dalam beberapa hari

Jangkitan Saluran Kencing dan Jangkitan Yis

Apakah Jangkitan Saluran Kencing?

UTI adalah jangkitan di mana-mana bahagian saluran kencing. UTI adalah jenis jangkitan kedua yang paling biasa di dalam badan. Wanita adalah empat kali lebih cenderung mendapat UTI daripada lelaki. Sekiranya anda mengalami UTI, anda tidak bersendirian. UTI adalah perkara biasa terutama pada wanita, dan kebanyakan wanita mengalami serangan berulang yang berulang.

Selagi ia dirawat dengan segera dan betul, UTI bukanlah ancaman kesihatan yang serius. Walau bagaimanapun, rasa menyakitkan yang melewati pecahan kaca ke perjalanan tandas yang kerap boleh menjejaskan kualiti hidup anda.

Bagaimanakah Jangkitan Saluran Kencing Berkembang?

Apabila sebahagian daripada sistem kencing kita dijangkiti bakteria, ia menjadi infeksi saluran kencing. Kira-kira 80% hingga 90% jangkitan saluran kencing disebabkan oleh bakteria yang dipanggil E. coli, yang biasanya tinggal di usus kita dan tidak berbahaya, tetapi kadang-kadang memasuki uretra. Para saintis telah mendapati bahawa lampiran E. coli pada uretra kami adalah langkah pertama dalam membangunkan jangkitan saluran kencing.

Air kencing akibat dari jangkitan bakteria dapat merengsakan uretra radang anda yang boleh menyebabkan sensasi terbakar semasa kencing yang boleh menyakitkan dan tidak selesa.

Jangkitan yis

Jutaan wanita mengalami jangkitan yis faraj setiap tahun. Jangkitan ragi disebabkan oleh candida albicans yang biasanya terdapat dalam saluran pencernaan kami. Mengekalkan pH yang betul dalam usus anda adalah salah satu perkara yang paling penting yang boleh anda lakukan untuk mengurangkan pertumbuhan yis.

Persekitaran berasid di dalam perut dan usus anda sangat penting – barisan pertahanan pertama anda terhadap patogen yang masuk ke sistem pencernaan anda. Yis candida menyukai persekitaran alkali yang sering dibawa oleh antibiotik yang membunuh bakteria yang menghasilkan asid di perut anda.

Gejala Jangkitan Saluran Kencing dan Jangkitan Yis

Cran-max® – Ekstrak Kranberi Klinikal

Kranberi mengandungi sebatian aktif yang dikenali sebagai “Jenis A proanthocyanins” (PAC). Sebatian ini telah ditunjukkan dalam kajian untuk menghasilkan tindak balas anti-adhesi kepada bakteria, mencegah mereka daripada mematuhi sel. Bakteria kemudiannya boleh dibuang dari badan.

Cran-Max® Kranberi Berkonsentrasi adalah krim biji-bijian penuh buah-buahan yang ditanam di Amerika Syarikat. Ia menggunakan semua bahan-bahan kranberi termasuk kulit, benih, pulpa, jus dan serat untuk menghasilkan kranberi yang sangat pekat.

Percubaan klinikal telah membuktikan bahawa Cran-Max® membantu mempromosikan saluran kencing yang sihat, dan ia disampaikan oleh sistem penyampaian yang dipatenkan unik yang dipanggil Bio-Shield® Technology. Teknologi BioShield melindungi Cran-Max® Apabila Cran-Max® melewati sistem penghadaman, ia mencapai saluran pencernaan yang lebih rendah, di mana ia dapat diserap dengan lebih baik.

Cran-Max® telah menjadi subjek kajian klinikal yang menunjukkan keselamatan dan keberkesanannya. Beberapa kajian yang diterbitkan dan tidak diterbitkan menunjukkan manfaat kesihatan saluran kencing dari suplemen Cran-Max®, termasuk kajian yang diterbitkan berikut:

Walaupun jus kranberi adalah ubat yang terkenal untuk jangkitan saluran kencing dan pundi kencing, jus kranberi juga pejuang yis yang baik. Apabila digunakan secara teratur, ia dikatakan boleh mencegah jangkitan yis berulang.

Maklumat & Fakta

Adakah minum jus kranberi sama sahaja?

Tidak betul. Terdapat bahan aktif dalam kranberi yang boleh menghalang pemeliharaan bakteria ke dinding pundi kencing, terutamanya E. coli yang mengakibatkan jangkitan saluran kencing. Tetapi kebanyakan kajian telah menunjukkan bahawa jus kranberi sahaja tidak mempunyai ramuan aktif, proanthocyanidins jenis A (PACs) untuk mencegah bakteria daripada melekat pada saluran kencing.

Kajian telah menunjukkan bahawa mengambil 48 mg PACs setiap hari bersama-sama dengan probiotik mengurangkan kekangan jangkitan saluran kencing dengan menghalang pertumbuhan bakteria.

Bukti Faedah Probiotik

SPenyelidikan saintifik telah menemui pelbagai strain yang bekerja bersama-sama menunjukkan keberkesanan yang lebih besar daripada ketegangan tunggal. Strain ini terbukti secara klinikal untuk mengembalikan semula saluran kencing dan oleh itu membantu untuk mengekalkan jangkitan saluran kencing di teluk. Kesan sinergistik menggabungkan Cran-Max® dengan strain probiotik yang dipilih secara khusus menghalang kesan patogen dari banyak bakteria UTI yang biasa.

Keupayaan campur tangan probiotik dalam pengurusan UTI telah lama dipertimbangkan dan kini disokong oleh peningkatan bukti klinikal untuk peningkatan jumlah strain spesifik. Terdapat korelasi yang rapat antara kehilangan mikrobiota genital normal, terutamanya spesies Lactobacillus, dan kejadian jangkitan saluran kencing yang meningkat, oleh itu mencadangkan bahawa penambahan dapat bermanfaat.

Ia mengekalkan keseimbangan antara mikroorganisma yang bermanfaat dan berbahaya yang terdapat dalam saluran pencernaan kami. Ia adalah penting untuk sistem pencernaan berfungsi dengan sihat.

Strain probiotik adalah baik untuk meningkatkan jangkitan saluran kencing

ajian baru-baru ini di Kanada mencadangkan bahawa probiotik tertentu Lactobacillus meningkatkan jangkitan saluran kencing dengan memasukkan peraturan imun, mengurangkan kebangkitan patogen rektum, dan mengganggu penjajahan dan survival patogen. Lactobacillus plantarum dan Lactobacillus rhamnosus telah ditunjukkan secara in vitro untuk menghalang lekatan E. coli pada dinding saluran gastrointestinal dengan mendorong pengeluaran mucin (mukucon meliputi sel epitelium dan diketahui menghalang adhesi patogen). Kajian in vitro yang dijalankan oleh Universiti Reading pada tahun 2011 juga menunjukkan bahawa dua strain probiotik Lactobacillus acidophilus dan Lactobacillus plantarum mempunyai kesan antibakteria yang baik dalam menghalang pertumbuhan E. coli.

Ujian rawak, dua-buta, plasebo terkawal (RCT) pada tahun 2006 menunjukkan bahawa pentadbiran oral Lactobacillus rhamnosus dan Lactobacillus reuteri boleh memulihkan antibiotik dan count vagina Lactobacillus yang dijangkiti, dengan kadar pemulihan sebanyak 96%. , Berbanding dengan 53% dalam kumpulan kawalan.

Probiotik Untuk Jangkitan Yis Dan Kesihatan Peribadi Wanita

Jangkitan yis berlaku apabila terdapat pertumbuhan kulat yang dipanggil Candida. Terdapat banyak jenis Candida yang berbeza, tetapi Candida albicans adalah penyebab paling umum jangkitan yis faraj. Candida adalah sebahagian daripada mikrobiota biasa kita, tetapi kadang-kadang ia tumbuh sedikit terlalu banyak. Ini mengganggu keseimbangan microbiota biasa, menyebabkan jangkitan yis.

Mengambil pelbagai strain Lactobacillus dengan cepat memulihkan usus anda dengan bakteria yang baik dan menghasilkan asid laktik dan asetik yang membantu mengimbangi semula pH dalam usus anda dan memulihkan keasidan yang diperlukan untuk menghalang pertumbuhan yis.

Gabungan pelbagai jenis probiotik boleh mengawal keseimbangan mikroekologi usus dan vagina:

Informasi Produk

BAHAN-BAHAN:

Serbuk jus kranberi, serbuk ekstrak kranberi Cran-Max®, serbuk campuran probiotik proprietari, stevia.

PENYIMPANAN:

Simpan di tempat kering yang sejuk. Elakkan daripada cahaya matahari langsung.

Warna, tekstur, bau dan rasa mungkin berbeza-beza dari kumpulan ke kumpulan kerana sifat-sifat semua bahan semulajadi.

CADANGAN PEMAKANAN:

Campurkan 1 sachet Uri-Comfort ke dalam 250ml air suhu bilik.

Cran-Max® dan Bio-Shield® adalah tanda dagangan berdaftar Pharmachem Laboratories LLC.

Testimoni

“Anda benar-benar dapat merasakan kranberi itu benar-benar baik, saya suka kranberi. Cara minum adalah untuk mencampurkan Uri-Comfort dalam 250 ml air sebelum makan Apa yang saya ingin katakan adalah dalam jangka panjang, Uri-Comfort mungkin sangat mudah bagi saya, sama ada anda tahu atau tidak, wanita mungkin mempunyai jangkitan saluran kencing dalam hidup mereka dan kadang-kadang mereka akan berulang. Saya telah mengalami beberapa jangkitan saluran kencing dan saya tidak mahu terjejas lagi. Sekarang dengan Uri-Comfort, saya tidak perlu bimbang untuk menghapuskan kesakitan pada saat jangkitan saluran kencing yang lain. “

Carmen Dianne

?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
ashiguard
  • AshiGuard
  • Bought by Norsaadah from shah alam
?livepromo
?livepromo
  • OptiVue
  • Bought by Lee from Singapore
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
  • OptiVue
  • Bought by Nur Diyana Ooi from Subang Jaya
?livepromo
?livepromo
?livepromo

Get A Promo Code

By Subscribing To Our Newsletter!

Enjoy a discount for your first purchase. Get your promo code now!