Super Bio-Organic

Makanan Serat Tinggi Dengan Khasiat Pelangi – Rawatan Semula Jadi Untuk Sembelit

Apakah itu Super Bio-Organic?

Super Bio-Organic adalah gabungan sekam psyllium emas yang berkualiti tinggi dan gabungan khas lebih dari 30 jenis biji organik, sayur-sayuran, makanan hijau, prebiotik, probiotik, klorofil dan enzim yang berfungsi secara sinergis untuk memberikan nilai pemakanan yang optimum kepada badan kita.

Beli Dalam Talian Stokis

Bermula dari USD 29.90

Apakah itu Super Bio-Organic?

Super Bio-Organic adalah gabungan sekam psyllium emas yang berkualiti tinggi dan gabungan khas lebih dari 30 jenis biji organik, sayur-sayuran, makanan hijau, prebiotik, probiotik, klorofil dan enzim yang berfungsi secara sinergis untuk memberikan nilai pemakanan yang optimum kepada badan kita.

Beli Dalam Talian Stokis

Bermula dari USD 29.90

Kelebihan Super Bio-Organic

Minuman Serat Tinggi Organik – Terapi Semulajadi untuk Sembelit

high fiber drink detoxification
Z

Rawatan semula jadi untuk sembelit

Z

Nutrisi keseimbangan untuk menyediakan kesihatan yang komprehensif

Z

Mencegah dan mengurangkan gejala buasir

Z

Menyokong kesan pengurangan kolesterol

Z

Meningkatkan pencernaan

Z

Memberi bantuan melegakan sindrom usus

Z

Menguruskan berat badan

Z

Meningkatkan kesihatan kardiovaskular

high fiber drink detoxification
Z

Rawatan semula jadi untuk sembelit

Z

Nutrisi keseimbangan untuk menyediakan kesihatan yang komprehensif

Z

Menguruskan berat badan

Z

Meningkatkan pencernaan

Z

Memberi bantuan melegakan sindrom usus

Z

Menyokong kesan pengurangan kolesterol

Z

Mencegah dan mengurangkan gejala buasir

Z

Meningkatkan kesihatan kardiovaskular

Super Bio-Organic

Testimoni

Lihat Maklum Balas Pelanggan

*Selepas beberapa minggu kinah minum dan amalkan Super Bio Organic, kinah dapati masalah sembelit dah mula berkurangan. Proses membuang pun lancar. Dah takde duduk lama dalam bilik air. Badan pun dah mula rasa ringan yela kan ada berlakunya proses detoks. Disebabkan toksin yang banyak dalam badan menyebakan kita ni sukar untuk membuang dan badan pun lemah, mudah letih.

http://www.apekinah.com/2018/04/super-bio-organic-from-dynamic-nutrition.html

“Nurul Sakinah”

*KakYa dah cuba Super Bio-Organic. Apa yang boleh KakYa cakap KakYa sukakan produk ni sebab warna dia hijau hahaha takde la bukan sebab warna dia hijau tapi sebab KakYa dapat rasakan perubahan selepas mengamalkan Super Bio-Organic.

Rasa badan makin ringan dek kerana toksin dah berkurang dalam badan kot. Satu lagi kan, bila umur makin meningkat badan mudah letih dan kurang bermaya. Dengan Super Bio-Organic, KakYa rasa lebih bertenaga dan dapat bagi lebih tumpuan untuk kerja kerja KakYa. Alhamdulillah, Super Bio-Organic semakin serasi dengan KakYa

https://www.akifimtiyaz.com/2018/03/super-bio-organic-hilangkan-toksin-dalam-badan.html

“Kak Lya”

* Kesan pada saya hampir segera – dalam beberapa hari saya dapat merasakan perbezaannya. Pembersihan menjadi proses semula jadi bagi saya setiap pagi apabila saya melawat tandas. Saya biasa mengalami masalah pencernaan dan sembelit, dan buasir yang serius. Saya merasakan “dibersihkan” (perasaan itu sangat baik), dan saya juga mula menikmati diri saya. Buasir saya tidak lagi mengganggu saya! Terima kasih kepada ahli keluarga yang mencadangkan produk ini kepada saya.

Jess, Singapore

*Mula-mula cuba tu memang rasa lain la sebab bahan yang digunakan semuanya organik. Tiada rasa tambahan. Semua semulajadi dari bahan-bahan yang terbaik. Cik Nor ni jenis tak kisah, ada rasa ke tak tak penting. Apa yang penting semuanya semulajadi tanpa apa-apa bahan tambahan.

Apa yang menarik Super Bio-Organic ni, bila kita menggunakannya secara konsisten secara automatik melancarkan sistem pencernaan. Selepas menggunakan produk ini, Cik Nor tak perlu tunggu lama untuk melepaskan hajat besar. hehe. Clear and smooth jer. Siapa yang tak makan sayur boleh cuba Super Bio-Organic ni, gerenti puas hati.

http://norminieza.blogspot.sg/2018/04/amalkan-pemakanan-sihat-dengan-super.html

“Cik Nor”

* Dalam 3 tahun yang lalu, saya telah mengambil 1 sudu setiap hari. Ia telah menyelesaikan masalah sembelit saya secara kekal. Sebelum ini saya selalu merasa berat dan kembung tetapi sekarang saya rasa lebih ringan …

Ong Bin Chye, Kedah

*Penafian: Sila ambil perhatian bahawa kesan produk kami berbeza untuk individu. Testimoni di laman web ini disediakan oleh pelanggan kami dan ia tidak seharusnya diambil sebagai nasihat perubatan. Berikut adalah penafian perubatan penuh kami.

Informasi Produk

Fakta Mengenai Super-Bio Organic

Apakah itu Super Bio-Organic?

Super Bio-Organic adalah gabungan sekam bijirin emas yang berkualiti tinggi dan gabungan khas lebih daripada 30 jenis biji organik, sayur-sayuran, makanan hijau, prebiotik, enzim, klorofil dan probiotik yang berfungsi secara sinergis untuk memberikan nilai pemakanan optimum kepada badan kita.

Ia adalah makanan kesihatan yang unggul yang memberikan pemakanan seimbang, meningkatkan sistem imun dan menghapuskan toksin dalaman dari badan.

Bahan Pencemaran sifar

Bahan-bahan:
Sekam psyllium emas, lentil merah, gandum putih, lentil merah, lentil hitam beluga, lentil emas, bijirin merah, gandum merah, lentil hijau, benih coicis, bayam, cendawan, kacang tanah, wortel, wijen hitam, benih labu, saderi, benih teratai, oat, kacang pinus, serbuk akar teratai, flaxseed, kacang soya, beras liar, yam, gingko, germa gandum, alfalfa, benih adas, asparagus, artichoke, spirulina, chlorella, spirulina, chlorella, teh hijau Jepun, Fructo -Oligosaccharide (FOS), enzim (Papain & Bromelain), mulberi klorofil dan AB kefir probiotic.

Tiada pengawet tambahan, pewarna, gula atau garam. Formula Vegetarian.

Gaya Hidup Moden

Gaya hidup dan diet moden membawa kepada pengumpulan plak mukus, yang menyebabkan pengumpulan toksin dan menyebabkan banyak masalah kesihatan seperti gangguan imun, aterosklerosis, masalah kardiovaskular dan penyakit degeneratif yang lain. Di samping itu, keadaan kulit yang lemah, jerawat dan kelesuan juga disebabkan oleh pengumpulan toksin.

Detoksifikasi Semula Jadi dengan Diet Serat Tinggi Organik

superbio

Kaedah Penggunaan yang Disyorkan:
Dewasa: 2-3 kali sehari
Kanak-kanak 8 tahun-12 tahun: 1 kali sehari
Kanak-kanak di bawah 6 tahun: separuh sudu 1 kali sehari

Penggantian makan: 1-2 kali atau makan apabila perlu
Tujuan pelangsingan: menggantikannya dengan 1 atau 2 kali untuk mengurangkan berat badan yang tidak diingini dengan cepat sambil mengekalkan pemakanan yang optimum

Khasiat Pelangi

Minuman Berkhasiat Untuk Keluarga Anda

Minuman berkhasiat lengkap yang mempunyai bahan berasaskan tumbuhan berbilang warna ditambah dengan prebiotik, spirulina, flaxseed dan bahan lain yang kuat.

Nikmati setiap keindahan pelangi untuk kehidupan yang berwarna-warni, bertenaga dan gembira!

Pertanian organik

Super Bio-Organic kaya dengan benih organik yang tidak mencemari dan dikenali dengan kelikatan yang tinggi untuk menghilangkan toksin dan sisa yang tidak diingini dari badan.

ociaISOlogo GMPHACCP Malaysia logo (2)

Berat bersih: 600 gram
Cara makan: Tambah 1-2 sudu dalam 350 ml air suam atau jus, kacau dan minum dengan serta-merta.
Untuk hasil yang lebih baik, minum 30 minit sebelum makan dan minum segelas air.

Penghantaran percuma!
Beli satu set 3 botol dan nikmati diskaun 10%!

Beli Dalam Talian Stokis

Bermula dari USD 29.90

Artikel Berkaitan

bionatto
  • BioNatto
  • Bought by Siti Norsiah from Shah Alam
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
bionatto
  • BioNatto
  • Bought by Boon Poa from Singapore
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
ashislim
  • AshiSlim
  • Bought by Justin Hock from Kuala Lumpur
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
bionatto
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
cordyzyme
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
bionatto
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Organic Ashitaba Aojiru Dynamic Nutrition
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
bionatto
  • BioNatto
  • Bought by Teng Hin from Ayer Itam
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
bionatto
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
bionatto
  • BioNatto
  • Bought by Ann Chai from batu pahat
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
bionatto
  • BioNatto
  • Bought by Boon Chong from Singapore
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
bionatto
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
bionatto
  • BioNatto
  • Bought by Azizan Hawa from Rawang
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
organic high fiber drink
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
bionatto
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
organic high fiber drink
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
bionatto
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
organic high fiber drink
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
bionatto
  • BioNatto
  • Bought by Eric from Kuala Lumpur
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Natural Health Supplement
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo