LiveEssence

Murni pekat cecair yang mengandungi enzim dan mineral koloid

Apakah itu LiveEssence?

LiveEssence Enzyme Liquid adalah cecair tertumpu yang tulen dan jelas mengandungi 37 enzim nano-pencernaan dan enzim metabolik yang ditapai dari buah-buahan, sayur-sayuran dan pati. Di samping itu, ia mengandungi 78 mineral ionik yang diperolehi dari air glasier dan 20 asid amino koloid dari tumbuhan.

Beli Dalam Talian Stokis

Bermula dari $35.62

Kelebihan LIVEESSENCE

“Anda boleh mengesan setiap penyakit kepada kekurangan mineral.” – Linus Pauling

Z

Untuk Pencernaan yang Lemah

Kapsul enzim biasa adalah mahal dan tidak berkesan dalam menyelesaikan masalah pencernaan. Hanya enzim yang ditapai dan berumur bio aktif.

Z

Untuk Darah Toksik

Sangat berkesan, 100% bukan herba yang menghasilkan pembersih darah dan alkali. Sistem darah yang bersih menghasilkan kulit yang cantik dan kurang sakit sendi.

Z

Masalah kulit

Ia mempunyai kesan yang baik terhadap masalah kulit yang sukar seperti jerawat, psoriasis, eksim dan ruam.

Z

Tenaga yang Tidak Mencukupi

Memberi tenaga ATP menghasilkan mineral dan enzim tanpa menyebabkan keletihan jantung dan sesak nafas.

Z

Vegetarian

Menyediakan semua mineral / enzim / asid amino penting yang tidak terdapat dalam diet vegetarian. 100% formula vegetarian. Tiada produk susu, telur atau daging yang digunakan.

Z

Meningkatkan Pengaliran Darah

Memperbaiki penghantaran impuls saraf. Baik untuk orang yang tua.

Fakta Maklumat

LiveEssence

Apakah itu enzim?

Enzim adalah bahan protein semulajadi yang dihasilkan dalam badan kita. Mereka memulakan dan mengawal setiap tindak balas & proses tunggal dalam sel-sel kita. Enzim wujud dalam manusia, haiwan dan tumbuh-tumbuhan. Apabila tumbuh-tumbuhan atau pokok-pokok kekurangan enzim, mereka berhenti bercambah dan berbunga dan tidak menghasilkan sebarang buah. Malah wain dan keju bir akan gagal ditapai tanpa enzim.

Semua kelebihan enzim yang anda baca dari kesusasteraan anti-penuaan, penyelidikan klinikal, dan buku anti-penuaan merujuk kepada jumlah enzim pencernaan dan enzim metabolik. Kedua-dua jenis enzim secara semulajadi dihasilkan oleh badan dan perlu bekerja bersama untuk memastikan kesihatan.

Enzim Pencernaan

Semua produk enzim yang boleh dibeli dari kedai runcit atau kedai organik adalah enzim pencernaan yang bertujuan untuk membantu pencernaan. Perut dan pankreas kita juga menghasilkan enzim pencernaan, tetapi disebabkan oleh proses kesihatan dan penuaan yang buruk, terdapat enzim yang sedikit sahaja untuk mengatasi enzim pencernaan harian yang diperlukan untuk mencerna semua makanan.

Enzim Metabolik - Pautan yang hilang dalam kebanyakan produk

Enzim metabolik sama sekali berbeza dengan enzim pencernaan, yang hanya dihasilkan oleh hati untuk membantu semua sel, organ, kelenjar dan darah mencapai fungsi tertinggi. Jika anda tidak mempunyai enzim metabolik, anda tidak boleh bernafas, tahan cawan dengan lancar, flip halaman, membaca, merasakan makanan, atau mendengar nada dering telefon. Seberapa penting enzim metabolik! Enzim Essential VesPro™Live Essence mengandungi 37 jenis enzim metabolik dan enzim pencernaan dari sayur-sayuran dan penapaian buah untuk kesihatan optimum. Pengeluaran enzim metabolik memerlukan teknik kawalan makmal yang sangat tepat.

Senarai 37 jenis enzim pencernaan dan metabolik

LIVEESSENCE

78 Koloidal Mineral

Manusia dan haiwan diperbuat daripada mineral. Apabila tubuh manusia dibakar, semua yang tinggal adalah abu, yang merupakan kombinasi asas mineral.

Kenapa mineral begitu penting?

Operasi normal setiap sel hidup di dunia bergantung kepada mineral, yang juga merupakan bahan pada struktur tubuh. Mineral perlu digunakan untuk:

 • Membuat enzim dan hormon
 • Buat darah, tulang, saraf, otot dan tenaga
 • Membetulkan detoksifikasi hati peringkat pertama dan kedua, menyahtoksik badan dengan mengeluarkan toksin daripada sel
 • Sebagai bahan mentah untuk pembuatan antibodi
 • Laraskan keseimbangan antara asid dan alkali dalam darah dan tisu badan
 • Normalkan denyutan jantung dan irama jantung
 • Mengatur baki air di dalam badan
 • Mengekalkan pencernaan yang normal
 • Sebagai konduktor semasa badan

Gejala Kekurangan Mineral

Lumpuh tangan dan kaki, kuku rapuh, ekzema, tulang rapuh, sakit kepala, jantung berdebar, tekanan darah tinggi, insomnia, kerengsaan, kekejangan otot, osteoporosis, penyakit periodontal, riket, keretakan gigi, irama jantung yang tidak teratur, mengurangkan pertumbuhan otot, sakit sendi, arthritis, peningkatan kolesterol serum, penurunan toleransi glukosa, kekurangan tenaga, kekurangan protein atau kalori, jangkitan, penurunan paras gula darah, penyakit arteri koronari, kesukaran bernafas, rambut kering atau menumpahkan, pening, anemia (pucat, letih), sembelit, rasa sakit atau keradangan lidah, sakit otot, keresahan, kekeliruan, menurunkan tekanan darah dan suhu badan, kekeliruan, kerentanan, kepekaan terhadap bunyi bising, kepekaan terhadap nadi dan bunyi, kelemahan otot, , masalah tekanan darah, gangguan keseimbangan asid-asas, peningkatan risiko jangkitan, rintangan yang lemah terhadap jangkitan bakteria, memori yang lemah.

Sumber mineral yang terbaik dan paling praktikal

Semua orang pemakanan mengesyorkan diet dan buah-buahan segar dan konsisten, dan kami bersetuju bahawa sayur-sayuran ini mendapat galian berharga dari tanah yang mereka tumbuh. Walau bagaimanapun, memandangkan kebanyakan perladangan menggunakan teknik pertanian intensif untuk menghasilkan hasil yang tinggi, nutrien kritikal di dalam tanah semakin berkurangan. Penambahan baja pada dasarnya tidak menyelesaikan masalah kerana mereka pada dasarnya adalah fosfat dan memerlukan pelbagai mineral dan unsur surih. Oleh itu, tanah dan tanaman pertanian hari ini seperti sayur-sayuran dan buah-buahan sangat kurang dalam mineral “memberi kita hidup”.

Minyak Logam Bukan Organik dan Mineral Chelated

Mineral logam bukan organik dan mineral chelated dijual di farmasi adalah mineral sintetik sintetik yang sangat kurang diserap dalam tubuh manusia (kira-kira 3% hingga 35%) dan boleh berkumpul di dalam badan dan menyebabkan kesan sampingan.

Mineral koloid

Galian organik yang boleh diserap tinggi dipanggil mineral koloid, yang diperoleh daripada tumbuhan fosil, iaitu beberapa tumbuhan kering yang terkumpul di dalam tanah selama beribu-ribu tahun untuk menjadi entiti pepejal. Air laut dalam juga merupakan sumber mineral yang baik. Tumbuhan air laut dan tumbuhan fosil adalah sumber mineral yang baik tetapi lebih mudah terdedah kepada pencemaran jangka panjang daripada logam berat di tanah dan “bahan kimia genetik yang memusnahkan gen”.

Mengapa VesPro LiveEssence Enzyme Glycol Mineral merupakan sumber mineral mineral yang lebih disukai daripada 100% air laut atau 100% tumbuhan fosil?

1. Sumber Tulen

VesPro LiveEssence Glacier Colloidal Mineral adalah spektrum yang paling luas mineral / jejak kompleks mineral ‘dituai’ dari glasier dara murni. Di ketinggian tinggi pencemaran dan bebas nuklear Mount Rainier, Washington, Amerika Syarikat. Glasier adalah sungai-sungai yang sangat perlahan, salji segar tulen di pergunungan. Ia mempunyai salah satu sumber yang paling semula jadi dan bersih mineral / surih yang diketahui ilmu sains modem berbanding dengan air laut dan tumbuhan fosil yang mengandungi pemendapan berat yang nyata.

 

2. Teknologi Pemurnian yang paling Canggih

Hanya VesPro LiveEssence Enzim Liquid Glacier Colloidal Mineral menggunakan proses penyucian molekul yang paling maju untuk memastikan tidak ada logam berat dan bahan kimia, jadi kualiti adalah yang paling tulen. Mineral berdasarkan air laut atau tumbuhan tegar atau pisau basah umumnya menggunakan kaedah penapisan biasa dan tidak dapat menghapuskan logam dan bahan kimia yang berbahaya.

 

3: Rasa Superior

VesPro LiveEssence Glacier Colloidal Rasa mineral kurang pahit. 100% daripada mineral yang berasal dari tumbuhan fosil adalah sangat pahit. Oleh itu, ia mesti dicairkan, jadi keberkesanannya juga dikurangkan.

 

4: Tekstur Superior

Berbanding dengan 100% air laut atau 100% fosil dari mineral tumbuhan, VesPro LiveEssence Enzyme Liquid Glacier Mineral Koloidal tidak mudah terbentuk dalam botol.

 

5: Mineral / Pengesan Spektrum yang paling luas:

Senarai 78 mineral dan mineral surih:
Antimon, Argon, Astatine, Barium, Beryllium, Bismuth, Boron, Bromin, Kalsium, Karbon, Cerium, Cesium, Klorin, Kromium, Cobalt, Tembaga, Deuterium, Dysprosium, Erbium, Europium, Fluorida, Gadolinium, Gallium, Germanium, Hafnium, Holmium, Hidrogen Indium, Iodine, Iridium, Besi, Krypton, Lanthanum, Lithium, Lutetium. Magnesium, Mangan, Molydenium, Neon, Nikel, Niobium, Nitrogen, Osmium, Palladium, Platinum, Fosforus. Polonium, Potassium, Praseodymium, Rhenium, Rhodium, Rubidium, Ruthenium, Samarium, Scandium, Selenium, Silica, Silicon, Silver, Sulfur, Sodium, Strontium, Tantalum, Technetium, Tellurium, Terbium, Thallium, Thorium, Tin, Vanadium, Ytterbium, Yttrium, Zink, Zirconium.

Soalan Lazim

Bagaimana anda tahu jika mineral surih anda adalah mineral gelatin atau mineral sintetik yang rendah?

Mineral gelatin 100% adalah jelas dan bebas daripada mana-mana dopan, walaupun mereka disejukkan selama 3 tahun, sama ada tiada zarah atau precipitates. Sekiranya produk pesaing kami diletakkan di dalam peti sejuk selama 24 jam, cecair atau kristal akan terbentuk dalam mulut cecair atau kontena, yang merupakan bukti jelas tentang kualiti produk sintetik yang tidak baik. Penyelesaian Kesihatan Enzim LiveEssence adalah 100% tulen dan tidak mendakan.

Bagaimanakah anda tahu jika mineral surih anda dari air laut yang rendah atau syal basah?

Biasanya selepas 45 minit minum mineral ini rendah, ia boleh menyebabkan ketidakselesaan perut, kekejangan perut, mual, cirit-birit dan kulit gatal. Kebanyakan gejala ini akan muncul dengan cepat pada masa yang sama, dan pengguna akan berhenti memakan produk yang lebih rendah ini. Mineral seperti gelatin cenderung berwarna kuning atau coklat kerana ia dikumpulkan dari fosil bawah tanah, jadi ia mungkin mengandungi sejumlah besar toksin, sumber mineral gelatin yang tidak diingini.

Bagaimana pesaing kita meniru LiveEssence? Air Laut yang lebih rendah, Mineral sintetik, Pencairan.

Pesaing kami menggunakan air laut tercemar yang dicairkan dengan air yang ditapis dan diperkaya lagi dengan mineral sintetik yang dibuat untuk alasan pemotongan kos. Mereka selanjutnya mencairkan produk mereka dengan air yang ditapis supaya anda perlu mengambil 1 sudu teh setiap hidangan. Hanya LiveEssence menggunakan 100% air glasier tulen tanpa pencairan sebagai sumber mineralnya. LiveEssence adalah tumpuan tulen dan hanya 8-10 titis diperlukan setiap hidangan.

Informasi produk

LiveEssence Enzyme Liquid adalah cecair tertumpu yang tulen dan jelas mengandungi 37 enzim nano-pencernaan dan enzim metabolik yang ditapai dari buah-buahan, sayur-sayuran dan pati. Di samping itu, ia mengandungi 78 mineral ionik yang diperolehi dari air glasier dan 20 asid amino koloid dari tumbuhan.

Bahan-bahan:
Air terionisasi (sumber: salji glasier) 60.0% w / w,
Trace mineral (sumber: air salji glasier) 20.0% w / w,
Enzim tumbuhan (sumber: nanas, betik, dan sebagainya) 10.0% w / w,
Asid amino (Sumber: Ekstrak Kedelai) 10.0% w / w

Cara makan: Tuangkan 8 titis air ke dalam segelas air atau jus besar (kurang daripada 40 ° C)
Servis setiap botol: 54 hidangan (433 titis)
Berat Bersih: 30ml

Tiada perisa tiruan, pewarna atau pemanis tiruan. Formula Vegetarian

Produk dari Amerika Syarikat

?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
 • OptiVue
 • Bought by Nur Diyana Ooi from Subang Jaya
?livepromo
?livepromo
?livepromo
Riflex 360
?livepromo
?livepromo
?livepromo
triple green
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
Riflex 360
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo

Get A Promo Code

By Subscribing To Our Newsletter!

Enjoy a discount for your first purchase. Get your promo code now!