Tibetan Seaberry

Omega 3-6-7-9

Serbuk Laut Buckthorn Organik

Apa itu Buckthorn Laut?

Buckthorn laut dikenali sebagai “buah suci”  di Tibet. Ia ditemui dalam teks perubatan berabad lamanya di Tibet dan China.   Ia digunakan di sana untuk merawat batuk, masalah pencernaan, masalah kulit, luka dan luka bakar, dan juga kemurungan dalam beberapa kes. Baru-baru ini, sains telah menemui kandungan nutrisi padat omega 3 6 7 9, vitamin, dan antioksidan.

Beli Dalam Talian Stokis

Bermula dari $31.90

Apa itu Buckthorn Laut?

Buckthorn laut dikenali sebagai “buah suci” di Tibet. Ia ditemui dalam teks perubatan berabad lamanya di Tibet dan China.   Ia digunakan di sana untuk merawat batuk, masalah pencernaan, masalah kulit, luka dan luka bakar, dan juga kemurungan dalam beberapa kes. Baru-baru ini, sains telah menemui kandungan nutrisi padat omega 3 6 7 9, vitamin, dan antioksidan.

Beli Dalam Talian Stokis

Bermula dari $31.90

Faedah OMEGIA®

Vegan Omega 3-6-7-9 Lengkap dan Seimbang

Z

Menyokong penghidratan / keanjalan kulit yang sihat

Z

Membantu mengurangkan penampilan kedut

Z

Menyokong tisu/kelembapan faraj yang sihat

Z

Mengurangkan gejala menopaus

Z

Membantu mengurangkan mata kering

Z

Membantu mengurangkan mulut kering

Z

Menggalakkan kesihatan jantung

Z

Meningkatkan sistem imun

Tibetan Seaberry Maklumat & Fakta

Apa itu Buckthorn Laut?

Buckthorn laut dikenali sebagai “buah suci” di Tibet. Ia ditemui dalam teks perubatan berabad lamanya di Tibet dan China. Ia digunakan di sana untuk merawat batuk, masalah pencernaan, masalah kulit, luka dan luka bakar, dan juga kemurungan dalam beberapa kes. Baru-baru ini, sains telah menemui kandungan nutrisi padat omega 3 6 7 9, vitamin, dan antioksidan.

Kaya dengan Nutrien

Minyak buckthorn laut kaya dengan pelbagai vitamin, mineral dan sebatian tumbuhan yang bermanfaat. Berinya mengandungi kalium, kalsium, magnesium, besi dan fosforus. Mereka juga mengandungi sejumlah besar folat, biotin dan vitamin B1, B2, B6, C dan E. Lebih separuh daripada lemak yang didapati dalam minyak buckthorn laut adalah lemak mono dan lemak tak tepu, yang merupakan dua jenis lemak yang sihat.

Antioksidan kuat

Buckthorn laut dianggap sebagai salah satu tumbuhan antioksidan yang paling berkesan. Ia kaya dengan proanthocyanidins, flavonoids dan polifenol, dan kapasiti antioksidannya adalah 70 kali lebih kuat daripada vitamin C.

Puredia’s Unique Omega 7 – OMEGIA®

Comprising of both the organic sea buckthorn fruit and seed oil, Omegia® is a unique standardized formula containing a balanced ratio of all the unsaturated fatty acids: Omega-3-6-7-9. Moreover, it also consists of many antioxidants, such as beta-carotene and vitamin E, and plant sterols, which are essential for human health.

Omega Vegan Lengkap

Menariknya, minyak laut buckthorn adalah satu-satunya makanan tumbuhan yang dikenali untuk menyediakan semua empat asid lemak omega – omega-3, omega-6, omega-7 dan omega-9

Buckthorn Laut yang dituai dengan liar mengandungi spektrum penuh Omega 3 6 7 9, dengan kepekatan tertinggi Omega 7 yang diketahui dalam haiwan atau tumbuhan kerajaan.

 

Omega 7

Omega 7 adalah asid lemak tak tepu novel yang pertama kali ditemui oleh saintis di Harvard Medical School pada tahun 2008. Para penyelidik telah menunjukkan bahawa Omega 7 berkesan dalam mencegah penyakit kardiovaskular, pengumpulan kolesterol dan deposit lipid dalam saluran darah, selain merangsang pertumbuhan semula membran mukus di dalam tisu okular, oral, pernafasan, usus, faraj dan kulit.

Omega 7 boleh didapati Avocado, Ikan Ketumbar Peru, dan Kacang Macadamia secara semula jadi. Walau bagaimanapun, Buckthorn Laut Tibet mempunyai kandungan Omega 7 tertinggi.

Tindakan Mekanisme

Pengeluaran karbon dioksida superkritikal Puredia

Walaupun Buckthorn Laut adalah buah kecil yang berkuasa, ia juga halus. Mengekstrak intinya boleh menjadi rumit kerana walaupun sedikit perubahan dalam suhu semasa proses boleh memberi kesan yang signifikan terhadap kualiti dan nutrien. Atas sebab itu, kami menggunakan ekstrak Supercritical CO₂ untuk memastikan bahawa setiap titisan minyak, serbuk, dan serbuk adalah tulen dan kuat.

Pengekstrakan karbon dioksida superkritikal adalah proses yang bersih, tidak beracun yang kita gunakan untuk mengekstrak intipati buckthorn laut. Apabila buah beri atau biji laut ditambah kepada karbon dioksida dalam bentuk cecair, ia akan mengeluarkan minyak, mengekalkan hampir semua vitamin, asid lemak penting, protein, dan bahan-bahan lain yang bermanfaat. Proses teliti ini bernilai baik-tidak seperti kaedah pengekstrakan lain, tidak menyebabkan sebarang kerosakan haba atau kimia pada buah beri kerana ia tidak mempunyai risiko pengoksidaan.

Microencapsulation

Demonstrasi Grafik Teknologi Pengekodan Mikedia Puredia

Sebilangan besar nutrien bioaktif dalam buckthorn laut datang dalam bentuk minyak, termasuk Omega-3-6-7-9, beta-karoten, dan vitamin E. Aplikasi mereka terhad kepada kebanyakannya softgel atau minyak siap sedia.

Dengan teknologi mikroencapsulasi kami yang canggih, Puredia menggabungkan lipid berfungsi dari buckthorn laut dengan karbohidrat terpilih untuk menghasilkan siri serbuk lipid pemakanan yang boleh menyebarkan air, iaitu serbuk Eropah dan Amerika.

Teknologi ini menyediakan formulator dengan lebih fleksibel dalam reka bentuk perumusan dan membolehkan aplikasi yang lebih mudah dan inovatif. Cangkang mikrokapsul tambahan juga melindungi lipid pemakanan yang mudah teroksida daripada pengoksidaan dan membolehkan pembebasan nutrien terkawal, memastikan bioavailabiliti terbaik.

Berikut adalah gambar pemeriksaan mikroskop elektron (SEM) dari Serbuk Omega Puredia SeaBerry® (Buckthorn Laut) yang menunjukkan pengkapsulan lengkap titisan lipid kecil ke dalam bentuk serbuk.

SEM Imej Serbuk Omega Puredia SeaBerry® pada 50μm

SEM Imej Serbuk Omega Puredia SeaBerry® pada 200μm

Informasi Produk

TIBETAN SEABERRY

Omega 3-6-7-9
Serbuk Laut Buckthorn Organik
Omegia Buckthorn Laut dituai oleh PUREDIA dari ladang organik di Qinghai-Tibet Plateau, China.

APA ITU BUCKTHORN LAUT?

Buckthorn laut yang dikenali sebagai “buah suci” di Tibet, ditemui dalam teks perubatan lama di Tibet dan China. Ia mengandungi lebih daripada 190 nutrien dan fitonutrien dan jumlah vitamin, mineral, serat dan protein yang tinggi menjadikannya superfood yang kuat.

Omegia adalah rumusan unik yang terdiri daripada buah buckthorn organik dan minyak biji. Ia mempunyai nisbah seimbang semua asid lemak tak tepu: Omega-3-6-7-9.

Selain itu, ia juga mengandungi banyak antioksidan, seperti beta-karotena, vitamin E dan sterol tumbuhan.

Omegia adalah tanda niaga dari Puredia.

BAHAN-BAHAN

Omegia serbuk buah buckthorn laut (campuran jus buckthorn laut organik dan minyak buckthorn laut organik), stevia.

PENYIMPANAN

Simpan di tempat kering yang sejuk. Elakkan daripada cahaya matahari langsung.

Warna, tekstur, bau dan rasa mungkin berbeza-beza dari batch ke batch kerana sifat-sifat semua bahan semulajadi.

DOS YANG DISYORKAN

1 sachet setiap hari. Boleh dimakan secara langsung atau dicampur dengan air atau minuman lain.

Testimoni

Dynamic Nutrition
June 30, 2020

Dari sudut pandangan peribadi saya, setelah memakan produk ini selama 1 bulan / 1 kotak (20 bungkus)
 • Saya berasa bertenaga dan lebih fokus pada kerja harian saya.Setelah mengambil Tibetan Seaberry, saya tidak mudah letih.
 • Saya berasa lebih santai dan tenang (saya mengalami kegelisahan ringan)
 • Saya perhatikan bahawa bibir saya lebih lembap, tidak retak. 👄
 • Mata saya tidak mudah letih atau gatal, atau lebih lembap, walaupun saya menggunakan telefon bimbit dan komputer riba untuk bekerja 👀
 • Kulit saya terasa terhidrat dan kelihatan lebih baik. Ia lebih cerah dan telus daripada sebelumnya, dan tidak ada jerawat yang jelas setelah mengambil Tibetan Seaberry.
 • Saya biasanya mempunyai sekurang-kurangnya 2-3 jerawat di wajah saya sebelum haid bermula, jadi saya tahu tanda-tanda jadual haid 😓😭, tetapi yang menghairankan, 😃!😃!!
 • Sebelum kitaran haid saya bermula, selain jerawat dan keputihan, saya akan mengalami simptom lain, biasanya hanya sedikit, dan kadang-kadang baunya sedikit berjamur. Tetapi setelah makan Tibetan Seaberry, saya mendapat banyak keputihan! 😮😱 Tetapi tidak ada bau. Apabila ini berlaku, perut saya terasa sakit seperti ketika haid, seolah-olah cuba mengusir semua perkara buruk di badan saya. Selepas kira-kira dua hari, ia berhenti! 😃
 • Anehnya, kitaran haid saya tepat pada waktunya seperti yang diramalkan oleh Aplikasi Kitaran saya! 😊 Dan yang terbaik ialah saya tidak mengalami sakit perut yang menyakitkan seperti biasa sepanjang kitaran haid. Yay! 😚💪

https://zazaazman8.blogspot.com/2020/04/dynamic-nutrition-tibetan-seaberry.html
Zaza Azman

Dynamic Nutrition
June 29, 2020

sea buckthorn
"Setelah makan Tibetan Seaberry, saya merasa bertenaga dan lebih sihat."

https://yeelinda.blogspot.com/2020/03/tibetan-seaberry.html
Linda Yee

Dynamic Nutrition
June 30, 2020


Saya telah minum Tibetan Seaberry setiap hari selama 2 minggu yang lalu dan dapat merasakan diri saya lebih bertenaga dan ceria. Ia juga meningkatkan sistem imun saya kerana walaupun saya basah kuyup dalam hujan lebat, saya berasa baik-baik saja sementara rakan saya demam pada keesokan harinya. Mata saya juga terasa kurang kering. Dulu terasa sangat kering kerana komputer riba dan telefon adalah kawan baik saya semasa CMCO ini dan mereka membuat mata saya sangat kering menatap skrin sepanjang masa. Selain itu, kulit dan bibir saya juga terasa lebih terhidrat.

http://www.myjourneykay.com/2020/05/tibetan-seaberry-complete-vegan-omega-3.html

Kayathre

Dynamic Nutrition
June 29, 2020

Pada masa ini, saya dapat mengetahui tentang buah Tibet organik ini kaya dengan nutrien yang dapat membantu meningkatkan sistem imun badan kita.

https://foodiequeenbii.blogspot.com/2020/05/review-and-announcement.html

Karen Liew

Dari sudut pandangan peribadi saya, setelah memakan produk ini selama 1 bulan / 1 kotak (20 bungkus)
 • Saya berasa bertenaga dan lebih fokus pada kerja harian saya.Setelah mengambil Tibetan Seaberry, saya tidak mudah letih.
 • Saya berasa lebih santai dan tenang (saya mengalami kegelisahan ringan)
 • Saya perhatikan bahawa bibir saya lebih lembap, tidak retak. 👄
 • Mata saya tidak mudah letih atau gatal, atau lebih lembap, walaupun saya menggunakan telefon bimbit dan komputer riba untuk bekerja 👀
 • Kulit saya terasa terhidrat dan kelihatan lebih baik. Ia lebih cerah dan telus daripada sebelumnya, dan tidak ada jerawat yang jelas setelah mengambil Tibetan Seaberry.
 • Saya biasanya mempunyai sekurang-kurangnya 2-3 jerawat di wajah saya sebelum haid bermula, jadi saya tahu tanda-tanda jadual haid 😓😭, tetapi yang menghairankan, 😃!😃!!
 • Sebelum kitaran haid saya bermula, selain jerawat dan keputihan, saya akan mengalami simptom lain, biasanya hanya sedikit, dan kadang-kadang baunya sedikit berjamur. Tetapi setelah makan Tibetan Seaberry, saya mendapat banyak keputihan! 😮😱 Tetapi tidak ada bau. Apabila ini berlaku, perut saya terasa sakit seperti ketika haid, seolah-olah cuba mengusir semua perkara buruk di badan saya. Selepas kira-kira dua hari, ia berhenti! 😃
 • Anehnya, kitaran haid saya tepat pada waktunya seperti yang diramalkan oleh Aplikasi Kitaran saya! 😊 Dan yang terbaik ialah saya tidak mengalami sakit perut yang menyakitkan seperti biasa sepanjang kitaran haid. Yay! 😚💪

https://zazaazman8.blogspot.com/2020/04/dynamic-nutrition-tibetan-seaberry.html
Zaza Azman

sea buckthorn
"Setelah makan Tibetan Seaberry, saya merasa bertenaga dan lebih sihat."

https://yeelinda.blogspot.com/2020/03/tibetan-seaberry.html
Linda Yee


Saya telah minum Tibetan Seaberry setiap hari selama 2 minggu yang lalu dan dapat merasakan diri saya lebih bertenaga dan ceria. Ia juga meningkatkan sistem imun saya kerana walaupun saya basah kuyup dalam hujan lebat, saya berasa baik-baik saja sementara rakan saya demam pada keesokan harinya. Mata saya juga terasa kurang kering. Dulu terasa sangat kering kerana komputer riba dan telefon adalah kawan baik saya semasa CMCO ini dan mereka membuat mata saya sangat kering menatap skrin sepanjang masa. Selain itu, kulit dan bibir saya juga terasa lebih terhidrat.

http://www.myjourneykay.com/2020/05/tibetan-seaberry-complete-vegan-omega-3.html

Kayathre

Pada masa ini, saya dapat mengetahui tentang buah Tibet organik ini kaya dengan nutrien yang dapat membantu meningkatkan sistem imun badan kita.

https://foodiequeenbii.blogspot.com/2020/05/review-and-announcement.html

Karen Liew

Beli Dalam Talian Stokis

Bermula dari $31.90
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
ashiguard
 • AshiGuard
 • Bought by Norsaadah from shah alam
?livepromo
?livepromo
 • OptiVue
 • Bought by Lee from Singapore
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
 • OptiVue
 • Bought by Nur Diyana Ooi from Subang Jaya
?livepromo
?livepromo
?livepromo

Get A Promo Code

By Subscribing To Our Newsletter!

Enjoy a discount for your first purchase. Get your promo code now!