TABLET KUNYAH BERI ELDEROLA

Black Elderberry & Acerola untuk Kanak-kanak & Orang Dewasa

Apa itu Tablet Kunyah Beri Elderola?

Elderola adalah tablet kunyah yang mengandungi Eldercraft® elderberry hitam Eropah dan buah Acerola.

Eldercraft® adalah ekstrak elderberry yang terbukti secara klinikal dari Iprona AG, Itali. Elderberi hitam Eropah terkenal kerana kandungan polifenolnya yang tinggi dan kandungan vitamin, mineral dan unsur surih yang tinggi.

Buah Acerola adalah buah berkulit lipis, merah terang, seperti buah ceri yang tumbuh di atas pokok di kawasan tropika di Amerika. Buah ini sangat dihargai kerana kandungan vitamin C yang tinggi dan juga sebagai antioksidan yang kuat.

Beli Dalam Talian

Bermula dari $20.90

Apa itu Tablet Kunyah Beri Elderola?

Elderola adalah tablet kunyah yang mengandungi elderberi hitam Eropah dan buah Acerola.

Elderberi hitam Eropah terkenal kerana kandungan polifenolnya yang tinggi dan kandungan vitamin, mineral dan unsur surih yang tinggi.

Buah Acerola adalah buah berkulit lipis, merah terang, seperti buah ceri yang tumbuh di atas pokok di kawasan tropika di Amerika. Buah ini sangat dihargai kerana kandungan vitamin C yang tinggi dan juga sebagai antioksidan yang kuat.

Beli Dalam Talian

Bermula dari $20.90

Kelebihan Tablet Kunyah Beri Elderola

Z

Menguatkan kesihatan imun

Z

Melawan selesema

Z

Kaya dengan makanan keseluruhan Vitamin C semula jadi

Z

Kaya dengan antioksidan makanan keseluruhan

Z

Anti keradangan

Maklumat & Fakta Tablet Kunyah Beri Elderola

Eldercraft® Elderberry – Kelegaan Tradisional untuk Selesema dan Dingin Biasa

Eldercraft® Elderberry adalah beri ungu kecil dari semak elder hitam Eropah (Sambucus nigra). Ia mempunyai sumber antioksidan kaya yang dikenali sebagai antosianin. Banyak faedah kesihatan elderberry boleh dikaitkan dengan antosianin. Antosianin berfungsi dengan membersihkan badan dari radikal bebas yang merosakkan sel pada tahap DNA. Ia juga mempunyai sifat antivirus yang dapat mencegah atau mengurangi keparahan jangkitan dan selesema biasa.

Eldercraft® Elderberry juga mempunyai kesan anti-radang dan dapat mengurangkan pembengkakan dan kesakitan dengan mengatur tindak balas imun badan. Di samping itu, elderberry rendah kalori dan kaya dengan vitamin dan mineral – faedah ganda dalam dunia pemakanan.

Antosianin

Antosianins adalah sejenis flavonoid, kelas sebatian dengan kesan antioksidan. Mereka dijumpai secara semula jadi dalam beberapa makanan dan memberi warna yang kaya dengan merah, ungu, dan biru. Selain bertindak sebagai antioksidan dan memerangi radikal bebas, antosianin dapat memberikan manfaat anti-radang, anti-virus, dan anti-barah.

Tumbuhan menghasilkan antosianin sebagai mekanisme perlindungan terhadap tekanan persekitaran, seperti sinar ultraviolet, suhu sejuk, dan kekeringan. Pengeluaran antosianin ini pada akar, batang, dan terutama tisu daun dipercayai memberi ketahanan terhadap bahaya persekitaran ini. Perlindungan ini kemudian diberikan kepada kami semasa kami memakan buah elderberry.

Beri Acerola – Sumber Vitamin C yang hebat

Buah Acerola adalah buah berkulit lipis, merah terang, seperti buah ceri yang tumbuh di atas pokok di kawasan tropika di Amerika. Buah ini sangat dihargai kerana kandungan vitamin C yang tinggi dan juga sebagai antioksidan yang kuat. Secara tradisional, acerola telah digunakan untuk merawat batuk dan selsema, demam, disentri, cirit-birit, dan gangguan hati.

Acerola kaya dengan antioksidan, termasuk vitamin C dan antosianin. Oleh kerana itu, ia sering digunakan untuk membantu atau mencegah selesema dan selesema. Satu kajian yang diterbitkan pada tahun 1997 mengkaji kandungan vitamin C buah-buahan seperti nanas, gajus, jambu biji, kiwi, jeruk, lemon, dan stroberi, mendapati bahawa acerola mengandungi lebih banyak nutrien daripada buah apa pun selain camu-camu.

Makanan Keseluruhan Vitamin C Semula jadi

Vitamin C Semula jadi adalah kompleks dari beberapa unsur yang wujud secara semula jadi secara sinergis dan terikat untuk memberikan kesan bermanfaat sepenuhnya dari vitamin C. Vitamin C lengkap terdiri daripada banyak faktor bersama seperti bioflavonoid, rutin, Faktor J, Faktor K, Faktor P, Tyrosinase , Ascorbinogen, Asid askorbik dan komponen lain. Setiap ini penting untuk aktiviti biologi yang lengkap yang membolehkan vitamin C berfungsi sepenuhnya. Beri Acerola kaya dengan Vitamin C semula jadi. Ia membantu banyak fungsi biologi, termasuk sintesis kolagen, penyembuhan luka, dan pembaikan dan pemeliharaan tulang rawan, tulang, dan gigi. Vitamin C juga merupakan antioksidan yang bermaksud dapat meneutralkan radikal bebas yang dapat merosakkan sel pada tahap genetik. Dalam kajian mengenai berbagai buah yang mengandung vitamin C dan jumlahnya yang relatif, acerola mengatasi semua yang lain, terutama ketika tumbuh secara organik. Buah ini dilaporkan mempunyai jumlah vitamin C yang lebih tinggi daripada jeruk dan strawberi, dan buah ini hanya dikalahkan oleh pinggul mawar.

Informasi Produk

BAHAN-BAHAN

Setiap tablet kunyah (1000mg) menganding Jus Beri Hitam, Jus Raspberi, Jus Beri Biru, Ekstrak Beri Acerola (110mg), Eldercraft® Ekstrak Elderberry Hitam Eropah (110mg)

Tanpa pengawet & pewarna tiruan. Mengandungi laktosa.

Setiap tablet kunyah setara 3.52g buah black elderberry yang segar.

Eldercraft® adalah ekstrak elderberry yang terbukti secara klinikal dari Iprona AG, Itali.

Setiap kotak mengandungi 40 tablet kunyah Elderola Berries.

ARAHAN

Kanak-kanak (2-12 tahun): 1-2 tablet kunyah setiap hari
Orang Dewasa: 3-4 tablet kunyah setiap hari

PENYIMPANAN

Simpan di tempat yang sejuk dan kering.

Beli Dalam Talian

Bermula dari $20.90
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
ashiguard
  • AshiGuard
  • Bought by Norsaadah from shah alam
?livepromo
?livepromo
  • OptiVue
  • Bought by Lee from Singapore
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
  • OptiVue
  • Bought by Nur Diyana Ooi from Subang Jaya
?livepromo
?livepromo
?livepromo

Get A Promo Code

By Subscribing To Our Newsletter!

Enjoy a discount for your first purchase. Get your promo code now!