Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, dengan peningkatan taraf hidup rakyat, orang lebih banyak memberi perhatian kepada kesihatan. Ramai anak-anak ingin menjadikan ibu bapa mereka sihat dan panjang umur, dan juga mencari banyak tonik untuk meningkatkan kesihatan ibu bapa mereka. Cordyceps adalah tonik yang baik dan mempunyai nilai perubatan yang baik.

 

Adakah Baik untuk Orang Tua untuk Makan Cordyceps?

Orang tua yang makan Cordyceps mempunyai faedah tertentu. Dari segi nilai perubatan, Cordyceps sinensis mempunyai kesan untuk menambah paru-paru, menguatkan buah pinggang, menghilangkan batuk dan mengeluarkan kahak. Dari perspektif nilai penjagaan kesihatan, Cordyceps sinensis dapat meningkatkan imuniti manusia dan melindungi penyakit kardiovaskular, selagi perhatian diberikan kepada dos Cordyceps sinensis dan populasi tabu, orang tua boleh makan Cordyceps sinensis.

Seiring dengan berjalannya waktu, fungsi pelbagai organ tua mula perlahan-lahan berkurangan, imuniti badan mula menurun, dan pelbagai penyakit dari pelbagai saiz juga semakin meningkat. Cordyceps adalah tonik yang baik dan bahan aktif dapat membantu meningkatkan fungsi imun warga tua. Ia meningkatkan kebolehan orang tua untuk menentang penyakit.

 

Jadi, Apakah Kesan-kesan pada Orang Tua?

  1. Fungsi anti-penuaan dan memanjangkan hayat.

Orang tua adalah orang yang tisu dan organnya mula berumur. Penuaan dapat difahami sebagai penurunan keupayaan orang untuk menyesuaikan diri dengan persekitaran dalaman dan luaran yang dapat disesuaikan. Antara tujuh bahan aktif anti-penuaan yang diiktiraf oleh komuniti perubatan, terdapat lima kategori utama, iaitu polisakarida, asid amino, peptida (protein), asid nukleik dan vitamin (dua yang lain adalah flavonoid dan saponin). Menurut “Farmakologi Cina” yang dicetak oleh People’s Health Publishing House pada edisi pertama edisi pertama pada bulan Oktober 2000. Cordyceps sinensis sentiasa menjadi produk terbaik untuk menyuburkan badan dan menguatkan badan. Ia juga memanjangkan hayat dan anti-penuaan.

  1. Cordyceps sinensis mempunyai fungsi untuk meningkatkan imuniti manusia.

Bagi orang tua, fungsi imun mereka mungkin menurun dengan ketara dengan usia. Jadi, mereka lebih mudah terdedah kepada pelbagai penyakit dan penyakit berpotensi tersembunyi juga dalam imuniti kekurangan. Di bawah premis itu, ia mula muncul dan menjadi serius.

Kesan Cordyceps sinensis untuk memperbaiki fungsi sistem imun manusia dan meningkatkan imuniti badan manusia telah disahkan kuat dalam amalan klinikal selama beberapa tahun – komponen efektif Cordyceps sinensis dan Cordyceps polysaccharides mempunyai kesan imunomodulator.

Sistem imun adalah bersamaan dengan tentera dalam tubuh manusia. Ia menentang tumor, menghilangkan sel-sel penuaan dan nekrotik, dan melawan mikrob seperti virus dan bakteria. Sel tumor mutant mungkin muncul setiap hari di dalam tubuh manusia. Badan dengan fungsi sistem imun yang normal dapat melarikan diri dari azab tumor, dan orang yang mempunyai masalah dengan fungsi sistem imun dapat berkembang menjadi tumor. Kesan Cordyceps pada sistem imun adalah menyesuaikan kelantangan untuk menjadikannya optimum. Ia boleh meningkatkan jumlah sel dan tisu dalam sistem imun, mempromosikan pengeluaran antibodi, meningkatkan jumlah fagositosis, membunuh sel, meningkatkan fungsinya, dan mengurangkan fungsi sel imun tertentu.

3, Cordyceps sinensis mempunyai rawatan komplementer untuk pelbagai penyakit.

Cordyceps sinensis memasuki paru-paru dan buah pinggang, dan mempunyai kesan rawatan tambahan yang baik pada pelbagai paru-paru, penyakit pernafasan dan penyakit buah pinggang yang terdedah kepada bronkitis dan asma bronkial pada orang tua.

Cordyceps sinensis mempunyai kesan anti-tumor dan anti-kanser secara langsung. Cordyceps sinensis memainkan peranan terapeutik tambahan yang sangat baik untuk penduduk tua yang telah membina masalah tumor dan kanser.

 

Beratus-ratus keperibadian anak tangga yang baik adalah utama, orang tua adalah kumpulan yang rentan, kita perlu meletakkan banyak tenaga untuk melindungi dan menyokong mereka. Anak-anak boleh membeli Cordyceps untuk orang tua mengikut kebolehan mereka sendiri supaya ibu bapa mereka akan mempunyai tubuh yang lebih sihat.

 

Produk yang anda mungkin berminat

Facebook Comments

?livepromo
?livepromo
?livepromo
  • OptiVue
  • Bought by Nur Diyana Ooi from Subang Jaya
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
Riflex 360
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
Riflex 360
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
Riflex 360
?livepromo

Get A Promo Code

By Subscribing To Our Newsletter!

Enjoy a discount for your first purchase. Get your promo code now!