LiveAcerola

Vitamin C Semulajadi untuk Kanak-kanak & Dewasa

LiveAcerola

Vitamin C Semulajadi untuk Kanak-kanak & Dewasa

Apakah itu LiveAcerola?

LiveAcerola C900 adalah kombinasi beri acerola dengan bioflavonoid dan bit merah. Semua digabungkan menjadi minuman yang sihat dan lazat.

Setiap LiveAcerola C900 memberikan dos yang vitamin C semulajadi sihat bersama dengan pelbagai jenis fitonutrien, mineral, vitamin dan enzim, yang penting untuk mengekalkan kesihatan yang baik.

Nutrien ini semua dalam bentuk organik dan oleh itu lebih mudah untuk berasimilasi daripada nutrien sintetik.

Sesuai untuk kanak-kanak dan vegetarian!

Beli Dalam Talian Stokis

Harga dari $25.00

Kelebihan LiveAcerola C900

Kelebihan LiveAcerola C900

Z

Menyediakan vitamin C semulajadi dalam bentuk organik untuk penyerapan mudah

Z

Bertindak sebagai antioksidan yang kuat, memancarkan radikal bebas yang berpotensi membahayakan

Z

Meningkatkan penyerapan besi dan kalsium

Z

Meningkatkan sistem imun

Z

Menggalakkan penyembuhan luka dan mencegah berdarah atau lebam mudah

Z

Mengurangkan alergi

Maklumat & Fakta

LiveAcerola

Maklumat & Fakta

LiveAcerola

Vitamin C Semulajadi untuk Kanak-kanak

Kebanyakan ibu bimbang bahawa anak mereka akan sakit dan mungkin tidak dapat bersenang-senang di sekolah atau semasa bermain. Oleh itu, adalah berguna bagi ibu-ibu untuk memberi vitamin C kepada anak-anak untuk meningkatkan tahap pertahanan badan mereka supaya mereka tidak mudah jatuh sakit.

Vitamin C adalah vitamin larut air yang diperlukan dalam badan untuk membentuk kolagen dalam tulang, tulang rawan, otot dan saluran darah. Ia juga membantu dalam penyerapan zat besi dalam badan kita.

Pengguna yang benar-benar mengambil berat tentang kesihatan memilih untuk mengelakkan bahan kimia buatan, tidak semulajadi dan sintetik dalam makanan tambahan. Adakah suplemen vitamin C anda benar-benar vitamin C?

Pensijilan

ISOlogoGMPpurityHACCP Malaysia logo (2)Dynamic Nutrition Halal

Halal yang disahkan oleh JAKIM

Produk dari Amerika Syarikat

Bahan-bahan:
Beri Acerola, serbuk jus bit merah, stevia

Berat bersih: 8 gram x 20 pek
Cara Mengambil: Campurkan 1 pek LiveAcerola C900 dalam 150ml air atau jus (di bawah 40 ° C)

Tidak menambah gula atau sacarin.
Setiap pek mengandungi 930 mg vitamin C semulajadi.

Nektar Beri Acerola dan Bit Merah

Beri Acerola adalah buah berkulit nipis, merah cerah dan seperti ceri yang tumbuh di pokok-pokok di kawasan tropika Amerika. Beri Acerola dipuji kerana kandungan vitamin C mereka yang sangat tinggi dan kira-kira 30 kali oren!

Bit merah mengandungi fosforus, natrium, magnesium, kalsium, besi, tembaga dan kalium serta serat, vitamin A dan C, niacin, asid folik dan biotin. Besi dalam bit merah, khususnya diperhatikan kerana lebih mudah diasimilasi daripada bentuk buatan manusia.

Vitamin C Semulajadi vs Vitamin C Sintetik

Vitamin C Semulajadi vs Vitamin C Sintetik

Vitamin C Semulajadi

Biasanya diekstrak dari makanan sebenar seperti beri acerola, rosehip, beri amla dll.

Vitamin C semulajadi adalah kompleks banyak unsur semulajadi yang memberikan manfaat penuh Vitamin C

Vitamin C lengkap terdiri daripada banyak faktor seperti bioflavonoid, rutin, faktor J, faktor K, faktor P, Tyrosinase, Ascorbinogen, asid askorbik dan komponen lain. Setiap satu adalah penting untuk aktiviti biologi lengkap yang membolehkan vitamin C berfungsi sepenuhnya.

Suplemen Vitamin C Sintetik

Mengandung asam askorbat sintetik atau askorbat mineral buffered seperti kalsium askorbat, kalium askorbat, magnesium askorbat dan zinc askorbat.

Sesetengah produk vitamin C mengandungi sejumlah kecil rosehip dan beri acerola yang sangat kecil dengan jumlah asid askorbik sintetik dan memberikan ilusi sebagai produk makanan secara keseluruhan atau sebahagiannya, tetapi sebenarnya mereka tidak!

Mereka biasanya dibuat secara kimia daripada gula jagung.

Asid askorbik hanya sebahagian kecil daripada kompleks vitamin C. Kebanyakan bentuk sintetik vitamin C agak berkesan, tetapi ia boleh meningkatkan beban pada hati dan buah pinggang sebelum disingkirkan melalui air kencing.

Mengambil asid askorbik sintetik boleh menjadikan badan lebih asidik dari masa ke masa dan mencuri dari rizab kalsium dalam badan, kerana badan mesti melepaskan kalsium untuk meneutralkan keasidan asid askorbik sintetik.

LiveAcerola C900
Setiap hidangan LiveAcerola C900 menyediakan 930 mg vitamin C semula jadi bersama dengan pelbagai jenis fitonutrien, mineral, vitamin dan enzim yang penting untuk mengekalkan kesihatan yang baik. Nutrien ini semua organik dan oleh itu lebih mudah diserap daripada nutrien sintetik.

Beri Acerola
Beri Acerola adalah buah berkulit nipis, merah cerah dan seperti ceri yang tumbuh di pokok-pokok di kawasan tropika Amerika. Beri Acerola dipuji kerana kandungan vitamin C mereka yang sangat tinggi dan kira-kira 30 kali oren!

Bit Merah
mengandungi fosforus, natrium, magnesium, kalsium, besi, tembaga dan kalium serta serat, vitamin A dan C, niacin, asid folik dan biotin. Besi dalam bit merah, khususnya diperhatikan kerana lebih mudah diasimilasi daripada bentuk buatan manusia.

Bioflavonoids Sitrus
Bioflavonoid sitrus adalah sebatian polifenolik yang terdapat dalam buah-buahan dan kulit tumbuhan sitrus seperti jeruk, grapefruit, lemon dan limau. Secara umum, bioflavonoid adalah penting untuk pemprosesan dan peningkatan vitamin C dalam badan. Mereka menyediakan antiviral dan sifat anti-alam semula jadi, meningkatkan aliran darah mikrovaskular dan menguatkan dinding saluran darah, membantu mengurangkan tahap kolesterol, dan mengurangkan tindak balas alahan.

Testimoni

Testimoni

* Sebagai ibu menyusu, saya memerlukan lebih banyak suplemen pemakanan kerana kebanyakan vitamin dan kalsium saya akan mengalir ke bayi saya. Tetapi tidak mengapa, kerana saya memerlukan nutrisi tambahan untuk mengekalkannya. Saya menggunakan LiveAcerola C900 sebagai suplemen vitamin C kerana ia mengandungi vitamin C semula jadi dan rasa seperti beri.

http://www.shamieraosment.com/2018/07/live-acerola-c900.html?m=1

Shamiera

* Saya secara peribadi merasakan bahawa selepas mengambil produk ini, imuniti saya telah diperkuatkan banyak, kulit saya agak kering berbanding sebelum ini, dan keguguran rambut saya bertambah baik. Walaupun masalah yang saya hadapi telah dikurangkan, saya akan terus mengambilnya untuk mengekalkan kesihatan saya. Saya juga akan mencadangkan kepada saudara-mara dan kawan-kawan di sekeliling saya untuk memberi manfaat kepada lebih ramai orang yang memerlukan.

https://jasminelam550.blogspot.com/2018/06/liveacerola-c900-dynamic-nutrition.html

Jasmine Lam

Anda boleh mengatakan, malangnya, bayi Bing tidak mempunyai banyak zat besi dalam dietnya dan tidak mudah baginya untuk mengambil vitamin. Kami mendapati LiveAcerola C900, suplemen yang mengandungi kedua-dua besi dan vitamin C.

Oleh itu, saya hanya menggunakan seperempat beg, bukan keseluruhan kantung. Mencampurkannya dalam kira-kira 30 ml air suam, rasanya seperti Ribena kegemaran saya dari zaman kanak-kanak. Atau lebih mudah, buat semua minuman, tetapi beri dia hanya satu perempat. Haha. Lazatnya!

Orang dewasa yang sihat seperti suami saya juga boleh menggunakan LiveAcerole C900.

https://angelhoyunying.blogspot.com/2018/07/vitamin-c-and-iron-supplements-from.html

Dr. Angel Ho

?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
ashiguard
  • AshiGuard
  • Bought by Norsaadah from shah alam
?livepromo
?livepromo
  • OptiVue
  • Bought by Lee from Singapore
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
  • OptiVue
  • Bought by Nur Diyana Ooi from Subang Jaya
?livepromo
?livepromo
?livepromo

Get A Promo Code

By Subscribing To Our Newsletter!

Enjoy a discount for your first purchase. Get your promo code now!