VesPro™ LiveBerries Untuk Gaya Hidup Berkualiti Tinggi

Nektar Beri Liar – Makanan Keseluruhan Antioksidan

VesPro™ LiveBerries

Untuk Gaya Hidup Berkualiti Tinggi

 

Nektar Beri Liar – Makanan Keseluruhan Antioksidan

Adakah Anda Menggunakan Komputer atau Telefon Pintar Setiap Hari?

Jika anda menghadapi peranti elektronik seperti komputer atau telefon pintar setiap hari, kemungkinan anda dihujani dengan radikal bebas setiap hari. Radikal bebas yang berlebihan menyebabkan kerosakan oksidatif pada sel dan DNA anda.

Pendedahan yang berpanjangan kepada radikal bebas menyebabkan anda merasa letih dari kerja dan ia juga boleh menjejaskan kualiti tidur anda.

LiveBerries adalah minuman beri lazat yang dibuat dengan 9 jenis buah beri yang berbeza.  Ia adalah sumber polifenol dan antioksidan makanan yang sangat baik yang boleh memberi banyak manfaat kepada kesihatan anda.

Beli Dalam Talian Stokis

Bermula dari $36.90

Kelebihan LIVEBERRIES

Perlindungan terhadap radikal bebas.

Z

Diperkayakan dengan antioksidan, diseragamkan untuk setiap ujian ORAC 8000 TE (Brunswick Labs (AS)).

Z

Menentang radikal bebas berbahaya yang terkumpul oleh penggunaan komputer dan telefon pintar setiap hari.

Z

Mengurangkan keradangan dalam badan (mengurangkan penanda CRP)

Z

Menggalakkan pemulihan pesakit semasa kemoterapi dan pemulihan

Z

Membantu atlet pulih daripada keletihan sukan

Testimoni

* Baru-baru ini ramai yang sakit kerana cuaca buruk. Anak-anak saya dan saya menggunakan VesPro LiveBerries Pemakanan Dinamik untuk meningkatkan imuniti kita. Saya suka LiveBerries yang terdiri daripada blackberry, strawberry, raspberry, boysenberry, cherry, blueberry, cranberry dan mulberry tanpa pengawet dan pigmen.

Anak saya mempunyai selsema dan batuk, saya meletakkan pek LiveBerries dalam botolnya dengan air sejuk untuk membiarkannya minum. Dia suka rasa buah semulajadi dan terus habis minuman itu.

Minuman serbuk beri liar diuji untuk mengandungi nilai ORAC sebanyak 8,000 TE setiap hidangan. Pengeringan tidak beku, teknologi pemprosesan semburan sejuk, tiada bahan pengawet, tiada pigmen, tiada pengisi atau pengisi.

https://www.facebook.com/ailengwui/posts/10214628631323000

“Wui Kathy”

*Pada pendapat Mak, pengambilan Polyphenol adalah sangat penting terutamanya bagi wanita moden seperti kita yang sentiasa sibuk. Pengambilan makanan tambahan seperti ini adalah lebih mudah; 1 sachet LiveBerries bersamaan dengan 1.5 cawan beri berkualiti.

Secara amnya, kita perlukan kira-kira 4000 TE/ORAC sehari. Vespro Liveberries mengandungi 8000 ORAC, Mak minum selang sehari dan sekotak boleh tahan 40 hari. Bukan sahaja ia membantu mengekalkan tahap kesihatan yang baik, ianya juga melambatkan proses penuaan akibat stress dan radikal bebas serta yang paling penting; kulit kekal cantik lebih lama secara semulajadi 😉

http://www.ceritamak.com/2018/06/liveberries-minuman-kesihatan-terbaik.html

“Suzlin”

*Kalau bab rasa ia tak manis dan tak pahit sangat. Ada juga rasa masam sikit. Eh nama pun campuran buah-buahan kan, mesti lah rasa macam-macam. Badan pun lebih bertenaga selepas amalkanya.. and one more thing, rasa emosi busyra lebih stabil. Bukan nak cakap emosi busyra tak menentu. haha. Tapi ia boleh bagi kitarasa lebih tenang dan tak terlalu stress dengan kerja seharian.

http://www.busyratakiyudin.com/2018/05/kekal-sihat-dengan-minuman-vespro.html

“Busyra Takiyudin”

http://www.jiashinlee.com/2018/06/figth-harmful-radicals-with-vespro.html?m=1

“Jia Shin Lee”


*Penafian: Sila ambil perhatian bahawa kesan produk kami berbeza untuk individu. Testimoni di laman web ini disediakan oleh pelanggan kami dan ia tidak seharusnya diambil sebagai nasihat perubatan. Berikut adalah penafian perubatan penuh kami.

Maklumat & Fakta LIVEBERRIES

Adakah Anda Menggunakan Komputer atau Telefon Pintar Setiap Hari?

Jika anda menghadapi peranti elektronik seperti komputer atau telefon pintar setiap hari, kemungkinan anda dihujani dengan radikal bebas setiap hari. Radikal bebas yang berlebihan menyebabkan kerosakan oksidatif pada sel dan DNA anda.

Pendedahan yang berpanjangan kepada radikal bebas menyebabkan anda merasa letih dari kerja dan ia juga boleh menjejaskan kualiti tidur anda. LiveBerries adalah makanan tambahan antioksidan yang berkesan untuk membantu anda meneutralkan radikal bebas yang berlebihan dalam badan anda.

Makanan Keseluruhan Antioksidan

Benar menjadi “madu beri liar”, minuman ini penuh dengan antioksidan makanan yang tinggi yang menggabungkan kebaikan beri hitam strawberiraspberi merah dan hitam beri boysenceriberi birukranberi dan mulberi.

Makanan keseluruhan antioksidan mempunyai pelbagai manfaat kesihatan dan melindungi kita daripada radikal bebas.

Setiap hidangan menyediakan 1.5 cawan buah beri segar!

Pensijilan

ISOlogoGMPpurityHACCP Malaysia logo (2)Dynamic Nutrition Halal

Halal yang disahkan oleh JAKIM

Produk dari Amerika Syarikat

Bahan-bahan: 

VesPro™  Kompleks Beri Liar termasuk Beri Hitam, Raspberi Merah dan Hitam, Beri Biru, Strawberi, boysenberry, Mulberi, Kranberi dan ceri.

Berat bersih: 4 gram x 20 pek

Cara menggunakan: Campurkan 1 pek LiveBerries dalam 125 ml air atau jus (di bawah 40 ° C).

Tiada perisa tiruan, pewarna atau pemanis tiruan. Formula Vegetarian.

Kaedah Pertanian Organik Tradisional

Beri yang kita gunakan semua ditanam di ladang kecil Amerika, dan petani meneruskan kaedah tradisional pertanian organik dan penuaian. Hanya kompos yang ditapai terbaik digunakan untuk persenyawaan, dan bahan semula jadi dari tumbuh-tumbuhan, cuka kayu, digunakan untuk penyembuhan. Ladang komersial yang besar menggunakan bahan kimia seperti karbida mempercepatkan pematangan buah untuk kecekapan ekonomi yang lebih besar, dan buah beri kita cukup matang.

Falsafah Pertanian Kami

VesPro bekerjasama dengan ladang-ladang keluarga kecil di Pantai Barat Amerika Syarikat dan memperkenalkan mereka kepada projek Oregon Small University State Farm di Lane County, Oregon. Projek ini mendidik petani untuk menggunakan rawatan yang adil di dalam tanah untuk mencapai teknologi pertanian dan pertanian yang mampan.

Kompos Lab Pengesahan kami (Baja Asli)

Kompos adalah makanan untuk tanah kita dan mereka membantu menaikkan tahap nutrien tanah secara semulajadi tanpa menggunakan baja sintetik.

Produk-produk Hawaiian Earth Products (Hawaii) dan Texas Pure Products di Plano (Texas) membuat beberapa makmal yang terbaik diuji & makmal yang disahkan untuk penanaman beri. Merangkumi rumput basah, cip kayu hutan, cengkerang koko & cengkerang kacang, kompos unik mereka menghasilkan C: N Ratio 16: 1 dan pH 7.69 – 8.16 super kritikal yang kedua penting dalam memupuk beberapa buah beri yang paling berkhasiat di dunia daya hayat tertinggi kerana kandungan mineral tinggi kompos. Kompos kami juga melepasi semua kontaminan logam berat dan mikroba bakteria.

Benih Pusaka Kami

SeedsVesPro hanya boleh didapati di ladang-ladang yang tidak menggunakan benih komersial, hibrid atau genetik yang diubah suai kerana kami menuntut benih pusaka keluarga. Ladang kami diperolehi daripada biji tahunan berikut:

  • Black Creek Heirloom Seeds (Missouri)
  • Comstock Ferre (Connecticut)
  • The Living Seed Company (California)

Benih mereka diwarisi oleh generasi ladang tunggal milik keluarga tunggal, dan penggunaan benih pusaka adalah cara terbaik untuk mengelakkan penyebaran silang atau pencemaran silang dari benih yang diubah suai secara genetik. Benih pusaka menghasilkan benih yang paling berkhasiat dan lazat, tetapi paling mudah terdedah kepada pemanasan global, kemarau berpanjangan, hujan berlebihan dan perubahan cuaca yang melampau yang mungkin menyebabkan rasa asam atau rasa tidak lazim dalam buah beri..

?livepromo
?livepromo
?livepromo
  • OptiVue
  • Bought by Nur Diyana Ooi from Subang Jaya
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
Riflex 360
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
Riflex 360
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
Riflex 360
?livepromo

Get A Promo Code

By Subscribing To Our Newsletter!

Enjoy a discount for your first purchase. Get your promo code now!