VITALGUARD

ROYAL CORDYCEPS

Cordyceps Organik Terbaik di Dunia

Cordyceps Sinensis Organik Berkualiti Tinggi

VitalGuard Royal Cordyceps menggunakan Cordyceps sinensis organik terbaik di dunia yang dihasilkan oleh Aloha Medicinals, Amerika Syarikat.

Cordyceps adalah cendawan perubatan dengan faedah kesihatan yang luar biasa. Selama berabad-abad, ia telah digambarkan sebagai ubat dalam buku perubatan Cina purba dan perubatan Tibet.

Pada masa dahulu, Cordyceps sinensis hanya sesuai untuk keluarga diraja, kaya dan bangsawan. Hari ini, hampir semua orang boleh makan Cordyceps, tetapi terdapat perbezaan besar dalam kualiti Cordyceps sinensis dari sumber yang berbeza.
 

Beli Dalam Talian Stokis

Bermula dari $37.00

Aloha Cordyceps Organik dari Amerika Syarikat

Informasi Produk

 

Setiap kapsul mengandungi:

  • • 450mg Cordyceps Organik Sinensis *
    (cordiceps spektrum penuh yang mengandungi mycelium, primordia, badan berbuah, spora dan sebatian extracellular)

Setiap botol mengandungi 60 kapsul.

* Cordyceps organik spektrum penuh Aloha mengandungi Cordycepins, Adenosine, Polysacchrides dan asid amino dan vitamin penting lain.

 

Dos yang disyorkan

Ambil 1 atau 2 kapsul dua kali sehari

 

Petunjuk

Secara tradisional digunakan untuk kesihatan dan penguatkan badan

 

Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL19086059TC)

Cordyceps Organik Aloha dari Amerika Syarikat adalah DNA yang diperakui melalui ujian bebas untuk menjadi Cordyceps autentik. Tiada organisma diubahsuai secara genetik (bukan GMO)

Cordyceps Organik Aloha adalah cordyceps spektrum penuh yang terdiri daripada semua komponen biologi aktif, termasuk miselium, primordia, buah buah, dan yang paling penting, sebatian extracellular yang dihasilkan sepanjang kitaran hidup organisma. Ia adalah sebatian extracellular yang bertanggungjawab untuk sifat-sifat perubatan utama. Ini termasuk semua sifat antibiotik, sifat antiviral, sifat antikulat dan semua senyawa ‘survival’ yang lain yang menghasilkan cordyceps

Kelebihan Cordyceps Organik

Makanan Super dan Makanan Tambahan Kesihatan

Ia adalah nutrien yang hebat dan berkuasa yang mengandungi pelbagai bahan unik seperti cordycepin, adenosine, beta-glucan, polysaccharides, dan lain-lain untuk menyediakan tenaga dan nutrien tambahan kepada badan anda, mempromosikan sistem imun yang lebih kuat dan kesihatan yang lebih baik.

Meningkatkan kapasiti paru-paru dan melegakan masalah pernafasan

Cordyceps sinensis mengaktifkan meridian paru-paru dan telah digunakan selama berabad-abad untuk memastikan kesihatan yang optimum di dalam paru-paru dan saluran pernafasan. Beberapa kajian saintifik telah menunjukkan bahawa Cordyceps dapat mengurangkan beberapa gejala pernafasan, termasuk bronkitis kronik dan asma. Di samping itu, ia dapat melegakan batuk dan mengurangkan kejang-kejang yang berlebihan.

Meningkatkan Kesuburan dan Kecekapan

Cordyceps meningkatkan jumlah sperma sebanyak 33% dan survival sperma sebanyak 79%. Mengikut perubatan Cina tradisional (TCM), Cordyceps menguatkan laluan buah pinggang, meningkatkan keinginan seks, prestasi dan tenaga pasangan suami isteri, membolehkan mereka menikmati kualiti kehidupan yang lebih baik.

Menguatkan Pertahanan Badan Terhadap Jangkitan

Cordyceps merangsang pengeluaran sel-sel imun seperti makrofaj, limfosit, sel-sel penolong T dan interleukin dalam badan dan meningkatkan aktiviti sel imun “kurang aktif” sambil menekankan “terlalu aktif”. Ini membolehkan fungsi imun yang lebih baik di dalam badan kita.

Meningkatkan Tenaga & Meningkatkan Kadar Penyerapan Oksigen Selular Sehingga 40%

Cordyceps boleh meningkatkan pengeluaran tenaga sel dan penyerapan oksigen sebanyak 40%, dengan itu menyampaikan nutrien kepada seluruh badan. Anda tidak akan berasa letih pada siang hari dan tidur dengan baik pada waktu malam. Bagi mereka yang sibuk dan tekanan hidup, ini adalah suplemen kesihatan yang sempurna. Di samping itu, ia dapat meningkatkan daya tahan dan mempercepatkan masa penyembuhan aktiviti sukan.

Sifat Anti-virus dan Anti Bakteria yang Kuat

Cordyceps mengandungi sebatian anti-virus yang paling kuat (HEAA) untuk menghalang replikasi virus dengan mengganggu sintesis RNA / DNA. Cordyceps sinensis adalah serupa dengan ubat utama HIV / AIDS (Didanosine) yang digunakan sebagai dadah utama terhadap AIDS di Amerika Syarikat.

Sangat Disyorkan Untuk:

Orang dewasa yang sibuk

Memberi orang dewasa yang bekerja dengan tenaga yang berkekalan untuk menyesuaikan diri dengan kerja dan keluarga

Atlet

Menyediakan kecergasan dan tenaga yang berkekalan untuk terus maju

Senior yang aktif

Membantu meningkatkan tahap tenaga untuk orang tua yang memimpin gaya hidup aktif

Selepas bersalin

Melegakan keletihan, merangsang tenaga dan membantu mempercepat pemulihan selepas bersalin

?livepromo
Riflex 360
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
ashiguard
  • AshiGuard
  • Bought by Norsaadah from shah alam
?livepromo
?livepromo
  • OptiVue
  • Bought by Lee from Singapore
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo
?livepromo

Get A Promo Code

By Subscribing To Our Newsletter!

Enjoy a discount for your first purchase. Get your promo code now!